Kunster Sild

Kunster Sild.

10 stk. sildefileter paneres, steges og afkøles.
1 dl. Olie
2 dl. Tomatpure
½ dl. Eddike
4 spsk. Sukker
½ spsk. Hvid peber
Olie, tomatpure, eddike, sukker og hvid peber blandes
og der kommes ca. 1 spsk. Fransk sennep og 1 spsk. karry i.( efter smag ).

Lagen hældes over de afkølede sild og skal derefter trækker mindst 1 døgn i køleskab ( kan godt fryses bagefter ).
Før servering: masser af hakkede løg over.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex