Islagkage

ISLAGKAGE

Om det er en dessert eller en kage til kaffen er en smagssag, men skønt smager den.
Husk at lægge kagen sammen lige inden serve­ringen, så marengsbundene ikke bliver bløde.

Tilberedningstid: ca. 15 min.
Vareforbrug (6 pers.):
2 marengsbunde (købt hos bageren)                                               
1l. vanilleis

50 g mandelflager
250 g jordbær
Fyld:
2½ dl piskefløde
2-3 bananer
250 g jordbær

Islagkage

Fremgangsmåde:
Rist mandlerne let.

Mos bananer og jordbær til fyldet
og bland med den piskede fløde.
Læg marengsbundene sam­men med fyldet.
Ske isen op og anret den som
en pyramide på øverste bund.
Pynt med hele jordbær og ristede mandler.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex