Indbagt kylling med champignoncreme

Indbagt kylling med champignoncreme

1 plade butterdej

4 kyllingebrystfileter

250 g champignon
flødeost med purløg

frisk purløg

salt og peber

4 skiver landskinke

Rul butterdejspladen ud til dobbelt længde og skær den i fire lange strimler.

Skær en stor lomme i hver filet.

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Svits dem i lidt smør og krydr med salt og peber.

Rør champignonerne sammen med flødeost samt purløg og fyld cremen i lommerne på fileterne.

Pak først fileterne ind i landskinke, så lommerne holdes lukket og dernæst i butterdej.

Bag pakkerne 25 min. Ved 2200 og server med salat eller dampede grønsager.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex