Odinnet Ellen's Opskrifter og Slægtsforskning > BUTTERDEJSSKALLER MED TUNFISK
BUTTERDEJSSKALLER MED TUNFISK
BUTTERDEJSSKALLER MED TUNFISK
En hurtigt lavet lille forret med tunfisk vareforbrug (4 personer)
Tilberedningstid: ca. 15 min
Heraf Ca. 10 min. i ovnen
Ovntemperatur: 2250.
1 d.s. tunfisk (Ca. 200 g)
2 tynde plader butterdej,
dybfrossen, men optøet (Ca. 200 g)
1 spsk. smør eller margarine
1 spsk. hvedemel
2 dl fløde
1/2 tsk. karry
1/2 tsk. worcestershiresauce(engelsk sauce>
2 spsk. hakket persille eller kørvel
2 spsk. reven parmesanost
Fremgangsmåde:
-
Lad tunfisken løbe af. Del den i mindre stykker.
-
Tryk butterdejen ud i 4 ovnfaste skåle, som i forvejen er skyllet med koldt vand.
-
Bag dem ca. 10 min. ved 2250. Tag skallerne ud af formene og bag dem evt. yderligere nogle få minutter, hvis de ønskes lidt mørkere. Hold dem varme.
-
Smelt fedtstoffet i en gryde, og bag op med mel og fløde. Kog igennem. Smag til med krydderier og hakket grønt. Tag gryden fra varmen og tilsæt ost og tunfisk.
-
Kom tunfisk stuvningen i skallerne og servér straks.