Daimkager


Daimkager

(Ca. 20 stk.)
6 æg

300 g brun farin
200 g finthakkede hasselnødder

30 g hvedemel

1 ½ tsk. bagepulver

1 spsk. vaniljesukker

Pynt:

100 g daimkugler

Tilbehør:

Flødeskum og evt. jordbær

 

Pisk æg og sukker til en luftig masse.

Bland de hakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vanilje-
sukker og rør det i æggemassen.

Beklæd en form på ca. 25 x 30 cm med bagepapir og hæld dejen i.

Bag kagen ved 1750 i ca. 30 min.

Tag kagen ud, drys daimkuglerne over og lad den afkøle.

Server kagen med flødeskum og evt. jordbær eller hindbær.

Med både nødder og daimkugler kan det ikke andet end blive det rene guf

 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex