Mazarinkage

Mazarinkage

12·16 stk.

100 g smør + lidt til formen
3æg
100 g rørsukker
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl kærnemælk
1 tsk. mandelessens
150 g skrællede kogte kartofler
100 g marcipan
Pynt:

150 g mørk chokolade af god kvalitet
1 spsk smør
300 g friske bær

Forvarm ovnen til 200 grader.
Smør en rugbrødsform på ca. 1 liter, og beklæd den med bagepapir.
Smelt smørret, og stil det til side.
 Pisk æg og sukker skummende og tykt.
Sigt melet sammen med bagepulveret, og vend det i æggesnapsen skiftevis
med kærnemælk, mandelessens og det smeltede smør.
Mos kartoflerne godt, og vend dem i dejen.
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern og vend den i dejen.
Hæld dejen i formen, og bag kagen ca. 30 minut- ter, til den er gylden.
Lad kagen køle helt af, og skær evt. toppen af kagen for at
få en helt glat overflade.

Pynt:

Smelt chokolade og smør sammen over vandbad.

Smør chokoladen ud over den kolde mazarinkage,

og  pynt  med masser af friske bær.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex