Bøf stroganoff
500 g oksekød i strimler (af inderlår),
2½ spsk. hvedemel,
l tsk. paprika,
1 tsk. groft salt,
1/4 tsk. peber,
1/2 spsk. smør,
l spsk. olivenolie,
1 stort løg,
4 dl oksebouillon,
70 g tomatkoncentrat.
Tilbehør:
Spaghetti, evt. salat.
Vend kødet i en blanding af 11/2 spsk. mel, paprika, salt og peber.
Brun det i fedtstoffet i en tykbundet gryde og tag det derefter op.
Pil løget, skær det i både og steg det i gryden, uden at det tager farve (ca. 2 min.).
Læg kødet tilbage i gryden og drys resten af melet over.
Tilsæt bouillon og tomatkoncentrat og rør rundt.
Bring gryden i kog, dæmp varmen
og lad derpå retten småkoge under låg i ca. 10 min.,
eller til kødet er mørt.
Smag til med salt og peber.