Jægerens kyllingegryde

Jægerens kyllingegryde

Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)

1 kylling (1200-1500 g)
salt og peber
100 g bacon (i små tern)
1 kvist rosmarin
2 spsk olivenolie
1 løg (delt i kvarter)
2 dl hvidvin eller bouillon
1 dåse flåede tomater
250 g champignoner
2-3 spsk smør
15-20 sorte oliven
Jægerens kyllinge gryde

Skær den rensede kylling i portionsstykker og gnid dem med salt og peber.
Rist baonternene i en tykbundet gryde.
Hæld rosmarin og olivenolie i og brun kyllingestykkerne heri.
Tilsæt løg og lad også dem få farve.
Hæld vin eller bouillon ved, lad det koge op og tilsæt så
de flåede tomater med væden.
Lad retten snurre under låg i 45 min.
Rens svampene og del de største.
Rist dem i smør i en lille gryde.
Kom dem i retten sammen med de sorte oliven, når der er
ca. 5 min. tilbage af kogetiden.
Smag til med salt og peber og server med bl.a. løse ris.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex