BUTTERDEJSSKALLER MED TUNFISK

Butterdejsskaller med tunfisk

BUTTERDEJSSKALLER MED TUNFISK                                             

En hurtigt lavet lille forret med tunfisk vareforbrug (4 personer)
Tilberedningstid: ca. 15 min
Heraf Ca. 10 min. i ovnen
Ovntemperatur: 2250.

1 d.s. tunfisk (Ca. 200 g)

2 tynde plader butterdej,

dybfrossen, men optøet (Ca. 200 g)

1 spsk. smør eller margarine

1 spsk. hvedemel

2 dl fløde

1/2 tsk. karry

1/2 tsk. worcestershiresauce(engelsk sauce>

2 spsk. hakket persille eller kørvel

2 spsk. reven parmesanost

Fremgangsmåde:

  1. Lad tunfisken løbe af. Del den i mindre stykker.

  2. Tryk butterdejen ud i 4 ovnfaste skåle, som i forvejen er skyllet med koldt vand.

  3. Bag dem ca. 10 min. ved 2250. Tag skallerne ud af formene og bag dem evt. yderligere nogle få minutter, hvis de øns­kes lidt mørkere. Hold dem varme.

  4. Smelt fedtstoffet i en gryde, og bag op med mel og fløde. Kog igennem. Smag til med krydderier og hakket grønt. Tag gryden fra varmen og til­sæt ost og tunfisk.

  5. Kom tunfisk stuvningen i skal­lerne og servér straks.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex