Bøf stroganoff

Bøf stroganoff

500 g oksekød i strimler (af inderlår),

 2½ spsk. hvedemel,

l tsk. paprika,

1 tsk. groft salt,

1/4 tsk. peber,

 1/2 spsk. smør,

l spsk. olivenolie,

1 stort løg,

 4 dl oksebouillon,

70 g tomat­koncentrat.

Tilbehør:

 Spaghetti, evt. salat.

Vend kødet i en blanding af 11/2 spsk. mel, paprika, salt og peber.

Brun det i fedtstoffet i en tykbundet gryde og tag det derefter op.

Pil løget, skær det i både og steg det i gryden, uden at det tager farve (ca. 2 min.).

Læg kødet tilbage i gry­den og drys resten af melet over.

Tilsæt bouillon og tomat­koncentrat og rør rundt.

Bring gryden i kog, dæmp varmen

og lad derpå retten småkoge under låg i ca. 10 min.,

eller til kødet er mørt.

Smag til med salt og peber.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Vi Bruger statistik og Informationer til sidens besøgs tæller som deles med tredjepart. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk

hd sex